Café

Café de Zwaan

In café de zwaan vindt u onze gezellige bar waar u vriendelijk wordt ontvangen door één van onze medewerkers of onszelf. Tevens is dit de receptie voor het hotel. Het is vaak een gezellige en ongedwongen sfeer aan de bar. Onder het genot van een babbeltje en een drankje is het hier goed toeven voor zowel jong en oud.

Koffie, Thee & Gebak

Ook kunt u bij ons aan de bar of in het café terecht voor een lekker bakje koffie of thee met gebak.

Het is ook mogelijk om in ons café / restaurant te lunchen of dineren.

Bekijk Ons Menu

Bieren

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan bieren. U kunt uw keuze maken uit onze bierkaart. Naast de bierkaart hebben wij ook nog diverse bieren van het seizoen.
Op de tap serveren wij momenteel Amstel en diverse bieren van het moment.

Een Stukje Geschiedenis

Café de zwaan is gevestigd in het centrum van het mooie Zeeuwse dorp Kapelle. Al sinds 1617 is de Zwaan een begrip in de omgeving. Door de centrale ligging in zuid- west Nederland zijn plaatsen zoals Goes, Middelburg, Antwerpen, Bergen op Zoom en Terneuzen etc binnen handbereik. Ons gezellige familiehotel is voor veel gasten die in deze regio komen voor hun werk, een rustpunt. Na een dag hard werken genieten van ons 3-gangen dagmenu, (of een gerecht van de kaart), en dan even bijkomen aan de bar. Uiteraard geld dit ook voor onze recreatieve gasten!

adminCafe