Hotel

Onze Kamers

Het hotel beschikt over eenvoudige maar comfortabele één en tweepersoonskamers. Onze bedden bestaan allen uit boxsprings, om een goede nachtrust te garanderen. Daarnaast zijn alle kamers voorzien van televisie en is er draadloos internet aanwezig.

De meeste kamers hebben ook een eigen douche- en toiletvoorziening, maar er zijn ook enkele kamers met douche- en toiletgelegenheid in de gang.

Tijden

Check in: 13.00 uur (uiterlijk 22.00 uur)
Check out: 11.00 uur

Ontbijt:

Maandag tot en met vrijdag 6.15-10.00 uur
Zaterdag en zondag 8.30-10.00 uur

Huisdieren zijn niet toegestaan. De kamers zijn rookvrij.

Tarieven

Kamer met gebruik van douche en toilet op de gang en voorzien van TV met kabelontvangst.

Prijzen zijn per persoon per nacht, inclusief ontbijt en toeristenbelasting.

Kamer met douche en toilet en voorzien van TV met kabelontvangst.

Prijzen zijn per persoon per nacht, inclusief ontbijt en toeristenbelasting.

Wat Onze Klanten Zeggen

  • Een tijdje geleden een overnachting gehad in de zwaan, wat een super gezellig cafe, iedereen word geaccepteerd en er hangt een gezellige sfeer! Het personeel is erg vriendelijk en spreken ook goed Engels, aangezien ik een zakenpartner bij had die Engels sprak. De kamers waren schoon en de bedden sliepen lekker. Verder zit de zwaan gelegen in een gezellig dorpje en het personeel geeft verschillende tips over bezienswaardigheden. Ik zou dit zeker aanraden !!

    Lisanne
  • Wij hebben hier een partij laten organiseren. Het was uitstekend verzorgt heel goed personeel en we zijn niks tekort gekomen. Er hangt een hele goede sfeer. Er bleven ook gasten slapen in het hotel die op ons feest kwamen. Hun hebben een heerlijke nacht gehad en uitstekende bedden. De volgende ochtend kregen we nog een lekker ontbijtje dat bij de prijs al inbegrepen zat. kortom een goed verblijf gehad!

    Bonheur Catering
adminHotel