Hotel

Onze Kamers

Het hotel beschikt over eenvoudige maar comfortabele één en tweepersoonskamers. Onze bedden bestaan allen uit boxsprings, om een goede nachtrust te garanderen. Daarnaast zijn alle kamers voorzien van televisie en is er draadloos internet aanwezig.

De meeste kamers hebben ook een eigen douche- en toiletvoorziening, maar er zijn ook enkele kamers met douche- en toiletgelegenheid in de gang.

(prijs) wijzigingen voorbehouden

Tijden

Check in: 13.00 uur (uiterlijk 22.00 uur)
Check out: 11.00 uur

Ontbijt:

Maandag tot en met vrijdag 6.15-10.00 uur
Zaterdag en zondag 8.30-10.00 uur

Huisdieren zijn niet toegestaan. De kamers zijn rookvrij.

Tarieven

Kamer met gebruik van douche en toilet op de gang en voorzien van TV met kabelontvangst.

Prijzen zijn per persoon per nacht, inclusief ontbijt en toeristenbelasting.

Kamer met douche en toilet op de kamer en voorzien van TV met kabelontvangst.

Prijzen zijn per persoon per nacht, inclusief ontbijt en toeristenbelasting.

Wat Onze Gasten Zeggen

 • Afgelopen dinsdag was ik jarig en we waren op vakantie, maar uiteten, er liep daar zo,n sympathieke medewerkster, die hielp ons gewoon goed dat we zeiden donderdag laatste dag we gaan terug om daar te gaan eten nu het was weer geweldig en we werden weer geholpen door die leuke vrouw

  Nico
 • Gezellige en warme sfeer waar je direct op je gemak voelt. Personeel is zeer vriendelijk 🙌 het eten is heerlijk! Zeker een aanrader  

  Rodi
 • Ik kom hier al jaren met veel plezier en de eigenaren en bediening zijn heel gastvrij en vriendelijk! Eten is lekker. Aanrader!

  Robert
 • Een hotel, cafe, restaurant de kamers zijn prima en schoon. Hartelijke ontvangst door Jurgen, Angelique en Shirley, je voelt je welkom. Jurgen zorgt voor een heerlijk ontbijt of lunch. HCR "de Zwaan" is een echte aanrader ook voor fietsers. Prachtige locatie bij de kerk.

  Rossi
 • Gezellig, familiair. Ons kent ons sfeer. HEERLIJK gegeten, voor een spotprijs. Daarnaast een heerlijk dessert. Tip... Daar een kopje koffie drinken is een aparte beleving!! Had ik in de buurt gewoond, dan zou ik er zeker vaker eten.

  Rob
 • Heerlijk gegeten voor een zeer schappelijke prijs. Vriendelijke medewerkster! Top! Als we weer een keer in de buurt zijn gaan we zeker terug

  Linda
adminHotel