Reserveren

Hotel Reservering

Geef hier uw reservering aan ons door (wij zijn niet aangesloten bij booking sites). Uw reservering staat pas vast als deze door ons per mail is bevestigd.Tafel Reserveren

Wilt u gezellig bij ons komen eten en alvast reserveren? Dat kunt u via onderstaand formulier aan ons doorgeven. Let wel op dat de reservering pas vast staat als u van ons een bevestiging heeft ontvangen.Wat Onze Klanten Zeggen

 • Een tijdje geleden een overnachting gehad in de zwaan, wat een super gezellig cafe, iedereen word geaccepteerd en er hangt een gezellige sfeer! Het personeel is erg vriendelijk en spreken ook goed Engels, aangezien ik een zakenpartner bij had die Engels sprak. De kamers waren schoon en de bedden sliepen lekker. Verder zit de zwaan gelegen in een gezellig dorpje en het personeel geeft verschillende tips over bezienswaardigheden. Ik zou dit zeker aanraden !!

  Lisanne
 • Was daar afgelopen woensdag, gezellig aan de mooie bar en met leuke vriendelijke bediening...zeker voor herhaling vatbaar..  

  Luc
 • Ik kom hier al jaren met veel plezier en de eigenaren en bediening zijn heel gastvrij en vriendelijk! Eten is lekker. Aanrader!

  Robert
 • Was op fietsvakantie met mijn vrouw door Zeeland en na 2 teleurstellende lokaties kwamen we hier terecht en zijn maar gelijk 3 dagen gebleven.fietsen konden binnen staan en de mensen waren super vriendelijk........Ga zo door. M.v.g. Jan jasperse.

  Jan
 • Prima hotel-restaurant midden in Kapelle gerund door een familie. Ontvangst was goed en ook de uitleg over de omgeving was handig. Kamers zijn gedateerd maar wel schoon en netjes. Ontbijt met de verse broodjes was uitstekend. 'S-avonds lekker gegeten en nog gezellig aan de bar gezeten. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed, zeker een aanrader.

  Annie
adminReserveren