Reserveren

Hotel Reservering

Een kamer reserveren kan telefonisch of per email via:

T: 0113 343 610
E: info@hcrdezwaan.nl

Tafel Reserveren

Wilt u gezellig bij ons komen eten en alvast reserveren? Neem dan telefonisch contact met ons op via:
0113 343 610

Wat Onze Klanten Zeggen

 • Afgelopen dinsdag was ik jarig en we waren op vakantie, maar uiteten, er liep daar zo,n sympathieke medewerkster, die hielp ons gewoon goed dat we zeiden donderdag laatste dag we gaan terug om daar te gaan eten nu het was weer geweldig en we werden weer geholpen door die leuke vrouw

  Nico
 • Gezellige en warme sfeer waar je direct op je gemak voelt. Personeel is zeer vriendelijk 🙌 het eten is heerlijk! Zeker een aanrader  

  Rodi
 • Ik kom hier al jaren met veel plezier en de eigenaren en bediening zijn heel gastvrij en vriendelijk! Eten is lekker. Aanrader!

  Robert
 • Een hotel, cafe, restaurant de kamers zijn prima en schoon. Hartelijke ontvangst door Jurgen, Angelique en Shirley, je voelt je welkom. Jurgen zorgt voor een heerlijk ontbijt of lunch. HCR "de Zwaan" is een echte aanrader ook voor fietsers. Prachtige locatie bij de kerk.

  Rossi
 • Gezellig, familiair. Ons kent ons sfeer. HEERLIJK gegeten, voor een spotprijs. Daarnaast een heerlijk dessert. Tip... Daar een kopje koffie drinken is een aparte beleving!! Had ik in de buurt gewoond, dan zou ik er zeker vaker eten.

  Rob
adminReserveren